pliante A3 cu 3 plieriPliante A4Pliante A5Pliant A4 pliat in 3vezi direct preturile

Pliante tipografice

Pliante la tiraje mici sau mari?

Pentru pliantele tiparite in tiraje mici cel mai potrivit e sa dati pliantele in print digital, tirajele mari produc economii tiparite offset. Indiferent de tiraj poti tipari pliante ieftine!

Definitie pliante

Hartie tiparita taiata la format si apoi indoita o data sau de mai multe ori. Cand vorbim de pliante intelegem o hartie pliata, indoita, impaturita, etc. Pliante egal mai multa manopera reflectata in pret. Pot fi pliante ieftine sub flyere doar prin eroare de pret.

Pliante dimensiuni

In categoria de pliante acesta pliantul exista in 2 stari:

 • cand e desfacut si are o dimensiune corespunzatoare
 • cand e impaturit, inchis , pliat si are dimensiuni corespunzatoare

Trebuie sa fiti atenti cand cereti pret sa precizati ce fel de dimensini le doriti "inchise" sau "deschise". Un pliant A5 e inteles ca un flyer A4 ce se impatureste. Uneori clientii cer pliante A5 dar prin asta inteleg pliante A5 ce se indoaie adica format inchis A6 iar pretul calculat de noi e  pentru formatul A4, departe de a fi un pret de pliante ieftine, e chiar dublu.

Plierea

Impaturirea de pliante difera prin numarul de indoituri si modul de pliere. Avem pliante impaturite in Z, tip fereastra, clasic. Sunteti invitati sa descoperiti sau inventa moduri noi de pliere.

Pliante in tiraj mic

Pentru cei doritori sa printeze  cu preturi mici un tiraj mic de pliante publicitare, un print digital e , ca pret, varianta pliantelor ieftine.

Pliante digitale

La tiraj mic si urgent trebuie sa utilizam una dintre cele 3 masini de tipografie digitala presa color digitala. O tipografie digitala salveaza de multe ori termenul de predare si asigura o calitate foarte buna.

Componentele pretului in cazul pliantelor

Pretul pliantului e compus din preturi ca peste tot

 • pretul hartiei pliantului(se include si hartia de "prisoase" necesara reglarilor de culoare pentru lucrare)
 • pretul reglarilor tipografice pentru conformitatea culorilor din designul pliantului
 • pretul tiparului pliantelor
 • pretul prelucrarilor post-tiparire (taiere, ambalare, etc) cerute de pliant

Acelasi pliant alte preturi

Fiecare tipografie are preturile ei rezultate din managementul dezastruos sau impecabil cu care convietuieste. Nu exista ceeea ce se cheama pretul pietei dat fiind numarul mare de variabile ce afecteaza pretul final.

De aceea este irelevanta obiectia de aur a clientului  "In alta parte X are pretul Y". O astfel de obiectie are un singur raspuns valid "Duceti-va si tipariti la X cu pretul Y". Puteti incerca de exemplu pliante publicitare pe tipar digital.Preturile sunt ieftine la tiraje mici de ordinul zecilor de bucati.

Pliante problematice

In general pe hartie subtire de 90g si cu acoperire mare de cerneala, fonte in special ne aflam in cazul de pliante cu probleme. Hartia de pliante o recomandam de cel putin 115g si in cazul ca nu e acoperire de cerneala mare sa se foloseasca 90g.

Pliante: tipuri finisari si livrare

Pot fi operatii sa adauge nu atat la pret cat la timpul necesar productiei, aceste operatii post-tiparire fiind de multe ori laborioase si avand o viteza de executare mult sub viteza de tiparire

Formate uzuale pliante:
 • A4 pliat in 3 la format finit 21x10 cm
 • A4 pliat in 2 la format finit 21x15 cm
 • A3 pliat in 2 la format finit 21x30 cm
Puteti alege o gama variata de grosimi/modele pentru suport:
 • pliante hartie offset import 80g/mp
 • pliante carton 90g/mp - 250g/mp
 • pliante dublu cretat lucios
 • pliante carton dublu cretat mat
Finisari pliante disponibile:
 • faltuire in 2 (4 fete)
 • impaturire tip scrisoare in 3 (6 fete)
 • impaturire dubla paralela (8 fete)

La cerere pliantele se pot plastifia mat sau lucios pentru un cost suplimentar. Alte finisari disponibile: stantare, lacuire UV partiala (obligatoriu cu plastifierea mata inainte.)

Livrare pliante:

Ca estimare generala termenul de livrare a pliantelor este de 3-4 zile lucratoare dar functie de particularitatile comenzii poate fi executata mult mai repede sau livrata in acord cu timpul necesar productiei, extins in cazul operatiilor de finisare

Cum se calculeaza preturile pliantelor

 1. Ca sa puteti calcula preturile pliantelor, alegeti din meniul de servicii tipografice pe cel de pliante. Acolo unde are sens un calculator de preturi online, preturile au fost expuse prin intermediul unui astfel de calculator. Maniera de calcul este identica astfel ca informatiile de mai jos pot fi folosite si la calculul flyerelor.

 2. Alegeti linkul ce va transporta in sectiunea paginii unde este calculatorul de preturi. Se poate derula manual pana acolo dar pentru convenienta se poate ajunge printr-un click in regiunea de calcul.

 3. Completati cu atentie campurile ce descriu comanda dvs astfel ca pretul calculat sa fie unul relevant. Daca intampinati dificultati contactati-ne imediat. Vom fi mai mult decat bucurosi sa va ajutam sa aflati oferta noastra si sa va oferim reduceri si promotii.

 4. O lista de preturi este generata sub forma de tabel in conformitate cu alegerile facute in pasul de dinainte. Preturile sunt usor de citit si comparat astfel ca sa puteti alege varianta optima de pret per tiraj pentru dvs.

 5. Pe langa pretul propriu-zis se estimeaza si greutatea coletului cu pliante, o informatie vitala pentru firmele de curierat si in baza careia se calculeaza costul aditional de transport, pentru livrarile nationale. Odata dat click pe celula de pret din tabel, datele corespunzatoare se copie in formularul ce urmeaza a se trimite spre noi, fara sa mai fie nevoie ca dvs. sa copiati datele de oferta pentru comanda de pliante.

 6. Cu datele ofertei copiate in formularul de contact propriu-zis nu mai ramane decat sa apasati pe butonul ce v-a trimite aceasta cotatie catre noi spre verificare. Preturile oferite e necesar sa fie aprobate de catre un membru din echipa noastra. Veti primi raspuns pe email sau veti fi sunat daca furnizati datele dvs. de contactare

Calculati pretul pliantelor acum. E usor!
4 produse
pliant a3 pliat a5 3 indoituri

Pliante A3 mari dar agile

E un pliant mare, desfasurat e A3 297mm x 420mm, formatul minim de afis si tiparit in tipografie offset pentru obtinerea unor preturi mai mici. Prin plierea pe latura lunga a foii A3 cu 3 faltuiri obtinem in format inchis 297 x 105 formatul A5 pe lung. Acest pliant are 8 pagini A5 de prezentare a informatiei.

La ce bun inca un gen de pliant?

E ideal pentru liste mari de produse. Stantat pe masura unui maner standar...

 
pliant A4 inchis deschis A3

Detalii evidente la pliantul A4

Pliantul A4 din principiu e color fata verso. Dimensiunea de A4 se refera la pliantul inchis. A4 e cea mai populara dimensiune de hartie. E dimensiunea hartiei de birou. Numeric pliantul A4 are 210mm x 297mm. In 4 pagini A4 intra o multime de detalii, aproximativ 1200 de cuvinte. Pliantele A4 sunt cuprinzatoare. Cei ce au de prezentat o oferta diversificata nu ezita sa foloseasca aceste pliante. Ca exemplu, pentru pizzerii este ...

 
pliant a5 color fata verso

Structura de pliante A5

Pliantul A5 (ca orice pliant) ofera o structura. O coperta fata unde poti plasa o invitatie tentanta catre interiorul de 2 pagini A5 unde se va intampla toata mecanica propagandistica de informare, vanzare iar coperta spate va fi locul informatiilor de contact.

Alte calitati ale pliantelor A5

Pe langa posibilitatea de a derula informatiile ca o brosura dimensiunile pliantului A5 adauga calitatea de agilitate compacta si pret bun. Cu o m...

 
pliant A4 pliat la o treime rezulta format DL

Mai mult pliant, va rog!

Pliantele 1/3 din A4 ofera prin 2 plieri ale foii A4 de baza, mai multe pagini (6 pagini 99mm x 210mm) decat pliantele obtinute printr-o singura indoitura. Structura bazata pe cele 6 pagini Dl poate servi unui mesaj de vanzare foarte versatil ca tehnica de design lucru ce presupune abilitati creatoare dar si cunostinte pur tehnice din partea designerului. Pliantul o treime de A4 incepe sa fie dificil.

Pliante prietenoase c...

 

Preturi

Obtineti preturile sub forma de tabel in care puteti cauta dupa buget

Calculator preturi pliante

Completati va rugam campurile de text de mai jos. Toate sunt necesare in calculatia de pret. pentru orice detalii sunati la 0728 032 259

 • completati dvs. numarul de formate deschise sa incapa pe un A3

 • Calculeaza

Formular de cotatie

Puteti trimite cotatii calculate in tabelul de preturi sau sa ne adresati orice alta intrebare legata de tiparire

CaptchaNeclar ? Click sa il schimbi