Mape personalizate

Personalizarea mapelor prin tiparire offset e recomandata a se face pe carton dublu cretat mat sau lucios de 300 g/mp. Obligatoriu finisarile post-tiparire si cartonul mapei trebuie sa fie de calitate intensa deoarece mapa este un podus de top intre produsele de prezentare a identitatii firmei.

Mapa de prezentare, in mod implicit, rezulta dintr-o singura pliere a cartonului. Poate contine cam 10-15 foi A4 de 90g. Pentru clientii ce gasesc insuficienta aceasta cantitate de materiale de prezentare mapa se poate face cu cotor, acesta facandu-se simplu din inca un big aplicat mapei. Functie de distanta dintre cele 2 plieri din care e constituit cotorul creste si cantitatea de materiale ce este continuta de  mapa de prezentare. Cotorul cu cat este mai mare cu atat "consuma" din suprafata mapei. Se recomanda ca mapa de carton de 300g sa nu aiba un cotor mai mare de 7 mm, limitare data si de grosimea / rigiditatea cartonului. Daca necesarul de prezentare cere o mapa cu o grosime foarte mare exista alte solutii decat cartonul, mapele din plastic, de exemplu. Dar personalizarea lor se face prin serigrafie.

Mapa plastifiate

Prezentatibilitatea unei mape se intensifica prin diferite finisari. Cea mai raspandita este plastifierea mapei, prin lipirea la cald sau la rece a unei folii speciale, transparente, cu sau fara model, incrustatii. Mapele tiparite offset se lamineaza cu folie mata sau lucioasa. Plasfifierea mata inmoaie cromatica mapei. Daca mapa este printata pe digital laminarea / plastifierea se recomanda a se face la rece ca sa nu interactioneze tonnerul la temperatura ridicata 150 grade a procesului de laminare la cald.

Mapele plastifiate prin respectiva infoliere pe langa sporirea esteticii mapei, creste rezistenta mecanica a cartonului si protectia la contactul cu apa. Infolierea nu asigura protectia UV la raze solare.

Mape comandate online

In intalnirile de prezentare care prin natura loc presupun un contact cu inmanarea de informatii detaliate pentru studiere ulterioara, mapa ca si container pentru materialele tiparite dar si ca mod de promovare a imaginii companiei a ajuns obligatorie. Pentru rapiditate oferim aceasta sectiune ca un serviciu de comanda online de mape intre orele 10:00 si 19:00 folosind sectiunea de contact. 

Mape cu buzunar

Prezinta deosebit oferte de pret, contracte, proiecte, etc. Face o prima impresie deosebita. Buzunarul se face din acelasi carton si, la cerere, poate fi personalizat. De obicei, buzunarul mapei este netiparit, prezinta taieturi pentru cartile de vizita si se aplica pe pagina 3 a mapei. Buzunarele de mapa pot fi lipite sau stantate. Lipirea presupune buzunare produse independent atasate mapei cu ajutorul unor benzi subtiri autoadezive puternic. Buzunarele din stanta sunt parte autentica din mapa, se produc odata cu mapa si contribuie la producerea unei mape cu grad mai mare de prestigiu.

Dimensiuni mapa

  • deschisa - 305 x 440 mm
  • inchisa - 305 x 220 mm

Mapa inchisa are dimensiuni mai mari de A4 astfel incat sa incapa decent coli A4 fara ca acestea sa inceapa sa se vada  .

Cand grafica atinge marginea finita fisierele necesita margine de taiere de 2 mm pe fiecare latura. Informatiile text  trebuie sa se afle la 3-5 mm de orice margine de taiere.

Mapele se tiparesc digital pe carton de 300 g/mp mat, policromie si au aplicat pe interior un buzunar stantat cu fante pentru carte de vizita.

Finisari mape

Adauga valoare mapei cat si pretului

  • Buzunar extra (in partea stanga)
  • Buzunar printat policromie si stantat
  • Plastifiere mata sau lucioasa
  • Rotunjire colturi
  • Buton CD transparent aplicat
  • Buton CD alb aplicat
  • Burduf  (cotor) ca sa se poata pastra mai multe materiale in mapa

In cazul tirajelor mici se poate apela la print digital de mape de prezentare

Se pot produce modele diferite ce contin un buzunar interior, lipit sau stantat din format, sau/si clape laterale pentru retinerea documentelor. Oferta de mape tiparite contine modele adaptabile cerintelor dvs. Realizam machetarea.