flyere A5Flyere o treime de A4 sau formatul DL in varianta ieftinaflyer A7 format carte de vizitaFlyere A4vezi direct preturile

Pret flyere

Flyere ieftine la pret tiparite calitativ

Asiguram calitate in pretul flyerelor tiparite prin utilizarea cernelurilor de calitate si a hartiei importate achizitionate de la furnizori cu experienta pe piata romaneasca la pret ieftinit prin micsorarea profitului. Flyerele pot avea o diversitate de dimensiuni, incepand cu formatul de carte de vizita A7 pana la formatul mare pentru un flyer formatul A4.

Flyere cu buget exact

Doar flyerele cu pret mic se incadreaza intr-un buget exact, deci  minim. Ieftin sau nu, un flyer ofera doar doua pagini. Poate fi tiparit fata sau fata verso dar structura lui simpla si robusta are alte avantaje. E un material de marketing ce promoveaza eficient mesajul de vanzare chiar si in cadrul unei campanii cu buget exact.

Imaginea produselor, serviciilor popularizata prin flyere

Flyerele sunt o solutie ieftina, simpla, robusta si eficienta in marketing. Pentru o distribuire tip carte de vizita a informatiilor de contact recomandam economicele flyere A7. Pentru un flyer mai atragator cu spatiu pentru grafica seducatoare si text un format mai mare A5 se recomanda. Pentru cerinte marite de imagine flyerul A4 vine cu solutia spatiului extins pentru design special sa captiveze si sa captureze atentia clientilor

Multe flyere, foarte multe

In tipografie cu cat comanzi mai mult cu atat reduci pretul unitar dar aceasta scadere a pretului per flyer nu o realizam niciodata prin scaderea calitatii. Intotdeauna te poti baza pe calitatea flyerelor tiparite la noi iar pentru calitatea continutului oricand oferim servicii ridicate de design pentru flyere la preturile cele mai mici.

Flyere tiparite pentru cele mai mici bugete

Formatul A5 e pentru flyere cel mai comandat format de aceea exista de multe ori sansa sa putem oferi preturi mici combinand mai multe comenzi de flyere intr-o singura lucrare ale carui costuri sa fie favorabile.

Prima utilizare a flyerelor

Una dintre cele mai timpuri utilizari ale flyerelor, folosire atestata istoric este, unde altundeva decat in patria hartiei China, cand un oras chinez aflat sub asediu a trimis mesaje de avertizare cu ajutorul zmeelor de hartie. Nu se cunoaste tirajul si nici pretul pe bucata al acestor flyere zburatoare dar anul cand s-a intamplat aceasta distribuire de flyere se stie. A fost in 549.

Pentru a lansa o comanda contacteaza-ne la 0728 032 259

4 produse
flyer A5 full color fata verso

Flyerul A5 succesul silentios

Prin flyere A5 esti liber sa poti prezenta orice informatie de vanzare practic, in mod irezistibil. Interesul dormitand al clientului poate fi resuscitat brusc de expunerea la un flyer A5 tiparit la calitate inalta si gandit ca un soc electric.

Daca ai ceva de spus foarte probabil ca flyerul A5 este cel mai bun mod de a o face in maniera ca frunza si iarba adica in tiraje consistente avand un singur scop si un singur efect. Succesul...

 
flyer 1/3 din A4 ready2play

Flyere obisnuite dar extraordinare

Combina o multime de avantaje datorita dimensiunilor de 210mm x 99mm. Milimetrii standardizati ce pot fi trimisi usor in plic si posibil de manevrat fara deranj, doar cu o mana avand preturi usoare pentru comenzile grele.

Popularizarea unui produs gaseste un aliat de incredere in flyerul o treime de A4 si nu se poate imagina campanii intense / imense fara o armata de flyere 1/3 din A4.

Primul flyer din viata unui...

 
flyer A7 format carte de vizita pentru distribuire masiva

Flyere ieftine

Este stiut ca flyerele sunt o modalitate ieftina si compacta financiar de popularizare a produselor si serviciilor companiilor dar acest flyer in format mic realmente "manual" atinge un nou grad de ieftin ce face ca promovarea prin flyere sa fie cu adevarat economica.

Intereseaza-i full color

Flyerele A7 printate full color fata verso ofera clientilor o succinta si rapida prezentare a produselor si serviciilor menita sa il f...

 
flyer A4 color fata verso

O forma eficienta de publicitate este flyerul in format A4

Datorita dimensiunilor este usor de distribuit si poate cuprinde suficienta informatie catre potentialii consumatori fara sa faca rabat la design. Imaginile suficient de mari ca si posibilitatea textului detaliat fac ca un flyerele A4  tiparite impecabil si avand un design capabil sa suscite interes sa aiba un loc de necontestat in panoplia publicitatii prin flyere.

Zona flyerelor A4

Habitatul flyerelor ...

 

Preturi

Obtineti preturile sub forma de tabel in care puteti cauta dupa buget

Calculator preturi flyere

Completati va rugam campurile de text de mai jos. Toate sunt necesare in calculatia de pret. pentru orice detalii sunati la 0728 032 259

  • completati dvs. numarul de formate deschise sa incapa pe un A3

  • Calculeaza

Formular de cotatie

Puteti trimite cotatii calculate in tabelul de preturi sau sa ne adresati orice alta intrebare legata de tiparire

CaptchaNeclar ? Click sa il schimbi