Etichete autocolante

C e eticheta?

Etichetele prin rostul lor publicitar de suscitare a actiunii de vanzare sunt intim legate de un produs. Aceasta intimitate se realizeaza prin lipirea etichetei pe produs. Concluzia este ca etichetele sunt etichete autocolante in mod cat se poate de natural, caracteristica autodeziva a etichetei facand parte din definitia ei. Dar eticheta este mai mult decat hartia si lipiciul. Maximul ei este produsul. Definitia completa este ca eticheta este produsul.

Traind intr-o lume invadata de produse cererea de etichete e mare iar producatorii de etichete au lansat produsul eticheta. In formate prestabilite pretaiate asteptand sa fie printate chiar pe imprimante de office si nu pe o imprimanta de etichete specializata, etichetele autocolante A4 sunt foi autoadezive pe care sunt pretaiate de obicei 24 de etichete mititele. Etichetele se decupeaza pe plotter in cazul mai neobisnuit de dimensiuni speciale sau contur atipic.

La volumele mari de eticheta procesul de printare sau tiparire in coala nu rezulta in costuri optime si etichetele se dau in rola.

Tipuri de etichete

Relatia sudata dintre eticheta si produsul ei clasifica etichetele in primul rand dupa produsul din spatele ei. Etichete pentru bijuterii, etichete pentru borcane de miere, etichete cd, etichete sticle, mezeluri, etc. Dupa materialul pe care e tiparita etichetele sunt de carton, de plastic, din material textil sau etichete de hartie. Dupa intentie avem etichete produse in masa sau personalizate, de exemplu etichete pentru sticle de vin la nunta. 

Eticheta - ultimul aparator!

Ultima linie in vanzarea produsului catre client este eticheta asa ca tiparirea etichetelor trebuie sa fie o decizie majora. Figura produsului e data de eticheta. Ai grija sa expuna o figura atragatoare asa ca nu ezita sa platesti servicii profesionale de design pentru etichetele tale daca doresti sa ai sansa mare in razboaiele de pe rafturi. Pentru ca majoritatea clientilor sunt grabiti considera ca produsul tau este de fapt eticheta lui. Aceasta atitudine practica te va feri sa faci greseli importante subevaluand importanta etichetei.

Cazurile cand produsele esuaza de multe ori se explica prin etichetele necorespunzatoare ca design dar si cu calitatea tiparirii inferioara etichetelor concurente

Preturi etichete

Cat timp eticheta este de categoria flyerului poti folosi calculatorul online de preturi iar pentru etichete tiparite pe materiale specifice nu ezita sa ne contactezi sau suna direct la 0728 032 259