Brosurile exprima publicitar informatii apropiate

Brosurile au scop publicitar sa prezinte convingator informatiile de vanzare apropiate ca subiect ale serviciilor companiei dvs. Restrictia spatiului de expunere e mult diminuata fata de pliante, flyere. Brosurile descriu detaliat produsele / serviciile prin imagini si text abundent. Este mediul perfect in care logourile se manifesta si unde siglele personalizate se expun. Daca o carte de vizita introduce, brosura publicitara detaliaza. 

brosura publicitara color deschisa catalog prezentare pe masa
  • Prezinta informatii durabile despre o suma de produse sau servicii
  • Sustine imaginea companiei

Pretul de tiparire brosuri, offset sau digital, dupa tiraj, este durabil. Afla cat la 0728 032 259. Avem un exces, un abuz de calitate in conditii de pret mic la tiparire. E o forma de publicitate utilizata constant de catre noi.

Tipuri de brosuri

Dupa felul prinderii avem brosuri capsate, brosuri spiralate si brosuri brosate. Avem brosuri de informare si brosuri publictare.  De obicei brosurile se capseaza, eventual se plastifiaza copertile / interiorul pentru durabilitate si impresie. Legarea brosurii se mai poate face prin spiralare ori brosare.

Aceasta ultima operatie presupune ca fisierul de coperta sa considere corect cotorul acesteia dupa grosimea brosurii finite. Pentru o estimare realista a grosimii cotorului unei brosuri sau unei carti poata fi utilizat un calculator grosime cotor carte ce, in datele calculate, tiraj, pret, grosime carton, numar pagini, etc indica si grosimea cotorului datat de numarul de pagini la interior si de gramajul acestora.

Pe ce se tiparesc brosurile

Exista o gama mare de medii pentru tiparirea de brosuri. Recomandabil pentru coperta este cartonul solid de 300 g lucios sau mat, interiorul putand folosi hartie de 90g ori 130g

Factorii de pret ai brosurii sunt

Uzual, brosurile se tiparesc policromie fata-verso

  • dimensiunea brosuri
  • cartonul / hartia pe care se tipareste
  • modul de prindere si alte finisari (stantare, plastifiere, lacuire, embossare, folio)

Dimensiunile brosurii

Dimensiunile de brosura comandata frecvent sunt A4 (210mm x 297mm) si A5 (148mm x 210mm) format inchis.

Indiferent de dimensiuni brosurile capsate au un numar de pagini care este multiplu de 4.

flyer 1pe 3 din A4 color
flyer 1pe 3 din A4 color