Bannere publicitare ieftine

Mai sus cu marketingul

bannerele sunt un mod de marketing la inaltime pentru care trebuie sa ai nu doar talent ci si autorizatie de la primarie. Oricum bannerele sunt publicitare prin intentie, dar sunt si o forma de mobilier stradal atunci cand nu se afiseaza in interior la conferinte, evenimente.

Un baner afiseaza mare si lat o idee mica  in vorbe putine, pentru ca bannerele se remarca si citesc de obicei din mers. Talentul publicitar rezolva aceasta cerinta prin spectacol. Un banner ce nu e spectaculos nu e publicitar. Deci nu exista.

bannere mari, si mai mari

Cu cat e mai mare un baner cu atat e mai remarcabil. In principiu printam orice dimensiuni de bannere. Ceeace ce depaseste latimea de printare de 3.2 metri facem din parti sudate cu infrasunete (lipire CIF). Printam cu ecosolvent, cu mild solvent bannere fata, fata verso pe materiale de exterior cu insertie de carbon pentru rezistenta mecanica.

Finisari bannere

bannerele sunt de obicei cu capsa pusa. Cam din 50 de cm in 50 de cm. Plus ca le facem tiv, le dam gauri de vant. Sau decupam text la cutter pe materiale exotice si facem un colaj pe poliplanul banerului. Oricum ar fi finisajele banerului costa dar costul scade cu cat suprafata printata e mai mare

Design bannere

Designul banerului trebuie sa straluceasca prin claritate. Banerul trebuie sa fie o interjectie convingatoare pe poliplan si nu o nuvela. Fara spectacol omul de azi nu mai remarca nimic fiind epuizat de multe si marunte conflicte. Deci fa un design spectaculos.

Preturi bannere

Preturi mici ptr bannere de mari dimensiuni. Ieftin ca sa vinzi mult altfel preturi mici la cantitati mici te duc incet la faliment. Preturi in euro fara tva. Pentru o cerere de pret personalizata contactati-ne.

Material

Pret Euro /mp
Frontlit 470 g/mp 5,5
Backlit 510 g/mp 6
Blockout dubla fata 510g/mp 10
Mesh 180 g/mp, lat 3.2m 7

Bannere ieftine

A printa bannere pare un vis al eficientei. E un algoritm de productie inteligibil si simplu, deci robust. Bagi rola, dai print, capul de printare incepe sa puna solventul criminal in culori vii pe bannerele ieftine. Ideile devin mari cam 2 pe 3 metrii sau formula de partid 1 x 5 m lungimea optima ca sa atarni bannerul deasupra strazii alegatorilor. Curat ieftin!

Preturi ieftine la outdoor

Bannerele nu trebuie sa fie ieftine pur si simplu ci suficient de ieftine. Si totusi realizez ca aici e calcaiul lui Achile. Aceasta simplitate a afacerii atrage multi incapabili dornici de actiune si piata s-a umplut de jucatori , mai mari sau mai mici si ca urmare preturile bannerelor sunt ieftine. Se printeaza bannere in garsoniera cu rola derulandu-se pana in baie unde se aseaza capatul bannerului pe W.C. Oamenii isi intind salteaua langa plotter si dorm 2-3 ore in timp ce asta merge (daca e cu ecosolvent ca sa nu mori in somn) iar dimineata nespalati pe dinti dau gauri si pun capse. Termenul de livrare se respecta si cu banii primiti se platesc datoriile la furnizori si la banca.

Si trec 3-4 ani astfel pana cand visul e realizat. Leasingul aferent ploterului outdoor sau indor s-a terminat si omul e gata sa intre si el pe un profit curat si respectabil. Dar ghici ce s-a intamplat intre timp. Concurenta tine pasul tehnologic si a achizitionat cu sange o masinarie noua ce proceseaza poliplanul mai bine si mai repede deci poate livra bannerele stradale incredibil de repede fara sa mai piarda noptile. Iar masina ta de printare outdoor e depasita ca procedeu de print si viteza. Asa ca te bagi repede la un nou imprumut ca sa nu iesi din afacerea cu bannere.