Mic pret de afise

Mai nou se pot printa afise mari in tiraje mici la pret mic. Latimea poate fi de maxim 48cm iar inaltimea afisului sa fie de la 70cm pana la 2-3 metrii. Se tiparesc digital, deci pe baza de toner aceste afise au pret mic, sub cele generate de tehnologia inkjet. Sunt afise cu calitate de tipar digital adica excelenta putand avea o latime maxina de 48cm si o inaltime teoretic infinita. Aplicatiile acestei tehnologii pot tine de domeniul apartinand ploterelor. Fiind tipar digital rezistenta la soare nu se compara cu cea a ploterelor cu solvent totusi poti scoate un baner pe hartie foto fara probleme, de afisat in casa. Tiparul afiselor 50x70 in tiraj mic e rezolvat avantajos!

Sunt produse cu impact deosebit, contondente vizual, facute pentru lipirea in vitrine pentru promotii sau in spatii publice pentru diverse evenimente. Afisele se fac dupa macheta clientului sau cu realizarea noastra grafica contra unei sume modice. Pentru tipar offset  vezi aici preturile afiselor A3 / 30x50, pentru alti parametri de cotatie sunati la 0723 158 571

Formatele standard de afise

 • A2 - 61x43 cm
 • B2 - 50x70 cm
 • B0 - 70x100 cm

Suportul pentru tiparirea afiselor variaza de la 90g/mp pana la 250g/mp

Finisari disponibile:

 • taiere la format
 • Imprimare policromie fata sau imprimare plocromie fata plus culori speciale PANTONE
 • lacuire UV partiala (de multe ori in combinatie cu plastifierea mata)

Cum se realizeaza un fisier pentru un afis de format mare

Ideal ar trebui sa aiba 300 dpi la formatul final. Acesti 300dpi ai fisierului afisului sa fie "reali" proveniti din camera digitalal foto si nu adaugati artificial in Photoshop prin "Image Size".

Daca rezolutia afisului ar trebui sa fie 2 x liniatura masiniii unde se tipareste. Filmele / placile se fac tinandu-se cont de un parametru - liniatura. Cu cat liniatura este mai mare cu atat cu atat tiparul este mai fin. O valoare buna a rezolutiei afisului poate fi si 230dpi la dimensiunile finale.

In cazul ca afisul nu are margine alba de jur imprejur trebuie lasata o margine de taiere ("bleed" - ul) adica pozele culorile din afis ce ajung in marginea documentului sa se extinda peste aceasta.

Modul de culoare e obligatoriu CMYK. O multime de culori vazute extra pe ecran, in print arata monoton si dezamagitor. Ca si o femeie agatata in discoteca la miezul noptii de betie si langa care te trezesti dimineata mahmur.

Imaginea trebuie prelucrata. La dimensiuni mari detaliile incep sa conteze si sa se vada. De exemplu la tonurile fetei umane  procentele de yellow trebuie sa fie peste cele de magenta cu aproximativ 10%. Trebuie sa existe si cyan si negru pentru contrast altfel personajul ce apare in afis va fi lipsit de adancime.

Evita sa ai zone de culoare cu umplere peste 300% va rezulta un negru marmelada numai bun sa creeze probleme masinii de tiparit  fara sa aibe vreun beneficiu adevarat.

Daca ai nevoie de informatii suplimetare referitor la poruncile tehnice carora trebuie sa te supui cand lucrezi layoutul unui afis tot ce trebuie sa faci e sa ne intrebi despre afis, sau vezi aici adevarul preturilor de afise daca pretul afiselor e singurul obstacol in a lansa o comanda

Afise A3+

Afisele A3+ sunt suficient de mari pentru a fi remarcate in conditiile unui tipariri color de calitate si a unui layout corespunzator. Ca orice afis, rostul sau e de a transmite tare, clar mesajul. Se tiparesc de obicei pe hartie de 115g - 130g si au ca atu pretul bun de la al carui nivel poti emite pretentii campaniei tale de imagine. Pentru protectie intensificata acest afis se poate lamina.

Afise 35x50

Sunt afisele cele mai comandate. Atat de multe comenzi pe acest tip de afise indica succesul lor in eforturile de marketing ale clientilor. Dimensiunea lor le claseaza in categoria de afise profesionale. Bugetul necesar tiparirii lor in conditiile de calitate oferite de noi e similar celor A3, explicat prin consum identic de hartie. Acest tip de afise este tiparit standard pe hartie de 130g si 150g

Afise 50x70

Afisele acestea incep sa fie mari cu adevarat. Trebuie sa ai un business gospodaresc ca sa le poti utiliza fara pericol. Pericolul sta in dimensiunea ce le garanteaza receptionarea si raspunsul pe masura. Trebuie sa poti raspunde cererilor venite. Costurile sunt evident mai mari insa, raportat la eficienta, merita din plin. Hartie tiparita este de 130g si 150g

Afise 70x100

Afise foarte mari produse de putine tipografii si din aceasta pricina si mai scumpe pe langa pretul mai mare ce tine de hartie.

Anunta evenimente mari: concerte, vindecari, aterizari de OZN-uri. Sunt acele afise din unde observi ca dupa o vreme sub actiunea soarelui culoarea galbena a disparut, apoi rosul, apoi albastrul. Si mai sunt acele afise parazitate ulterior de o multime de alte afise mai mici, mai prolifice.

Pentru cine vrea sa vada o colectie impresionanata de afise situl www.allposters.com e de referinta. Legendar!

Afise electorale

Sunt afise

 • optimiste (luminita de la capatul tunelui straluceste orbitor ca soarele)
 • viguroase
 • increzatoare in potentialul tau de om obisnuit
 • gospodaresti

o inflatie de oameni cinstiti populeaza afisele electorale. Ei iti doresc binele. Iti doresc chiar si mai binele. Masinaria uzata, romaneasca a vietii de zi cu zi se reseteaza si un suflu nou, inviorator vine din afisele electorale catre cetateni.

Putem incepe o viata proaspata totul depinde de cum votezi.

Dar ce votezi?

Votezi afirmatii legendare

 • metrou in Drumul Taberei
 • cosmodrom in Ferentari
 • toamna tarzie in Primaverii
 • sa traiesti bine

in general votezi viitorul indepartat, atat de indepartat ca nu poate fi interpretat decat science-fiction.

Sau, cum toti incepem sa stim, nu votezi decat un alt ciclu de prosperitate pentru cei intrati destept in randurile baietilor ce conduc namaiputand dormi de grija Romaniei si a romanilor.

Ce contin afisele electorale

Fiind vorba despre oameni afisele electorale contin oameni adica fete de oameni. In principiu e vorba de poze de nunta din unde mireasa a fugit si mirele e singur si emana o calda incredere in bugete, lucrari, procente si comisioane.

Singurele afise electorale ce conteaza la romani sunt cele bazate pe injuraturi, spectacol, divertisment colorat si tare.

Pentru ca romanii voteaza negativ. Suntem un popor razbunator la vot.

Pentru a calcula afise, mai jos in calculatorul de pret alegeti formatul A3 (pentru formatul afise 35x50 pretul e asemanator), policromie fata, fara culoare pe verso, fara biguri. Se va genera un tabel cu preturi ce pot fi examinate. Va sugeram sa alegeti cele pe hartie de 130g. Da rezultatele foarte bune pentru afise fie ale A3+ sau afise 35x50

Preturi

Obtineti preturile sub forma de tabel in care puteti cauta dupa buget

Calculator preturi afise

Completati va rugam campurile de text de mai jos. Toate sunt necesare in calculatia de pret. pentru orice detalii sunati la 0728 032 259

 • completati dvs. numarul de formate deschise sa incapa pe un A3

 • Calculeaza

Formular de cotatie

Puteti trimite cotatii calculate in tabelul de preturi sau sa ne adresati orice alta intrebare legata de tiparire

CaptchaNeclar ? Click sa il schimbi